Personvernerklæring

Babysang!

I uke 2 starter et nytt semester med babysang i kirkene i Skedsmo. Babysang er et formiddagstreff for foreldre og babyer, hvor vi hver uke samles for å synge litt sammen. Etter sangstunden serveres det lunsj, og det blir tid for litt prat og sosialt samvær.

Gjennom sangen bygger vi relasjoner - både innad i gruppen, men aller viktigst mellom foreldre og barn. Den vakreste lyden en liten baby hører, er lyden av sine foreldres stemmer. Om du selv mener at du kan synge, eller ikke, har ingen betydning her. Kom gjerne innom for en "prøvetime", eller bli med hele semesteret, eller så lenge du kan.

Først ut er Lillestrøm kirke, hvor babysangen er på mandager fra kl 11 til 13. På Sten menighetshus (ved Skedsmo kirke) møtes vi på tirsdager, også der fra 11 til 13, og sist i Strømmen kirke, torsdager fra 11-13. Det koster 200,- for medlemsskap og lunsj for hele semesteret.

Ta gjerne med hele barselgruppa di og kom! :)

Har du noen spørsmål vedrørende babysang? Ta gjerne kontakt med menighetspedagog Tone Iren Lund på e-post (tonlund@skedsmo.kommune.no) eller mobil (99244522).

Kjenner du noen "besteforeldre" eller andre som kunne tenke seg å bidra litt praktisk i forhold til lunsjserveringen på babysangen? Ta veldig gjerne kontakt!

Av: Elisabeth Eriksen   Publisert: 02.01.2013

23 Desember